Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
15.07.2009 15:07 - Цуни ми Бекъма
Автор: felixkotkov Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2099 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 15.07.2009 16:26


Обикновено не бих се заяла, пък и това са материали по специалността на Киро, обаче просто не се сдържам в този топъл ден.
Започнах работния ден с поредната кретения на българския PR.
Преди да я постна, искам да споделя и как се потъркаляхме от смях на предишната тъпотия на въпросната Симона, която бе да отпразнува рождения ден на циците си с цици-торта и пластичния си хирург. Гениално просто.

А сега - и новата тъпотия, в която правописът е спазен....

***


Дейвид Бекъм целува страстно

Симона Първанова в Лондон...

 

Футболната икона Дейвид Бекъм и водещата Симона Първанова си размениха страстни целувки на централната Лондонска улица "Marylebone Road". Емоционалното преживяване по между им бе запечатено от папараците, които следят Бекъм всяка секунда. От снимките се вижда , че топ-водещата на телевизия Планета и топ футболиста на Английския национален тим са доста интимни и явно искрата по между им е пламнала силно след като не се притесняваха от хилядите хора ставащи свидетели на тяхната близост. Като се има предвид обаче адреса, а който се е развило действието става ясно, че точно там е восъчното копие на футболиста в музея на Мадам Тюсо.

"Изкуших се да се целувам с Дейвид Бекъм защото той е любимият ми футболист и ме привлича като мъж. Е засега се задоволих с восъчната му фигура в музея, но понеже вярвам,че всичко е възможно на този свят може пък някой ден наистина да съм в обятията на Дейвид", коментира с усмивка Симона.

....

Атрактивната Симона разкри още, че заедно с певицата Гергана са изкарали незабравими четири дни в Лондон и съвсем скоро пак ще го посетят.

"С Гери си изкарахме страхотно,когато сме заедно винаги е весело. Тя пя в механа Див Петел,имаше много хора и стана невероятен купон. На другия ден посетихме

Музея на Мадам Тюсо и направихме шопинг тур по Оксфорд стрийт и в търговските центрове "Селфриджес" и "Уестфийлд". А на другия ден се отдадохме на релакс с пикник на "Хайд парк", а вечерта се забавлявахме в популярния Лондонски клуб "Tiger, Tiger", който ми препоръча Наско Лазаров (най-великият PR в света, който изпрати това съобщение, като за първи път се сдържа на всяко изречение да завършва със "съобщи Наско Лазаров" - бел. авт.).

С Гери се развихрихме на дансинга, танцувахме лудо до зори и събрахме всички погледи", завърши емоционално Симона."

Великолепно.

image



Тагове:   наско лазаров,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: felixkotkov
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2441246
Постинги: 346
Коментари: 2128
Гласове: 5262